Noller

Will kommenterer min træning af Noller.

Jeg har endelig fået taget mig sammen til, eller måske rettere sagt – mod til, at få sendt en video til William Faerber fra Art2Ride.

Det Will gør er, at han ser videoen igennem og så kommenterer han på det arbejde man laver. Ind imellem kommer han med nogle forklaringer på noget han har nævnt eller fortæller om nogle ting som relaterer til noget han lige har sagt. Jeg har altid syntes, at det var enormt lærerigt, at se de videoer han kommenterer.

Jeg har selv set alle de videoer Will har kommenteret på igennem årene, så det var lidt surrealistisk at høre hans stemme og så se mig selv og Noller.

Jeg er virkelig glad for at jeg sendte videoen ind til kritik. Jeg var nemlig lidt i tvivl om vores trav arbejde, og helt generelt ville jeg gerne have nogle andre øjne på mit arbejde. Nu ved jeg at vi er på rette vej, så jeg er super glad.

God fornøjelse.