Undervisning

Jeg var godkendt Art2Ride træner på working level og er indtil videre den eneste træner i Danmark. I september 2019 valgte jeg at stoppe i trænerprogrammet, da jeg ikke længere kunne stå inde for deres træningsmetoder mm. – se mere her 

Løsgørende, muskelopbyggende og hestevenlig træning

Jeg tilbyder undervisning onsdage og søndage. Jeg kører ud, men det er billigere at køre hesten hjem til mig.

Jeg kan lære dig hvordan du får din hest til at arbejde over ryggen ved hjælp af arbejde for hånd og longering. Og jeg kan lære dig hvordan du bevarer dette under ridningen.

Mit mål med hver eneste lektion er, at du får mere end rigeligt at arbejde videre med på egen hånd. Således at du ikke behøver undervisning flere gange om måneden.

Jeg mener at det er vigtigt at vi som ryttere/hesteejere bliver bedre til at træne på egen hånd. Men skulle man undervejs i forløbet have nogle spørgsmål så er man altid velkommen til at sende mig en mail, SMS eller skrive på messenger. Jeg kan være svær at ringe til, da jeg ikke har telefonen på mig når jeg arbejder, træner heste eller underviser. Man kan dog altid indtale besked og så ringer jeg tilbage.

Ved alle lektioner vil Palle være med. Han sørger for at der bliver taget en masse billeder og ind imellem lidt video af lektionerne.
Disse billeder vil du få tilsendt i løbet af nogle dage. Jegforbeholde mig retten til at bruge dem her på hjemmesiden og på sociale medier.
Hvis der bliver lavet video, vil det blive uploadet til min YouTube kanal som privat/skjult, og du vil efterfølgende få tilsendt et link til videoen