Sakskøbing Rideklub

 

Sakskøbing Rideklub

Arrangementet afholdes på

Sakskøbing Rideklub

Kjeldmosegaard
Reersø 19
4990 Sakskøbing

 

Sakskøbing Rideklub holder til på Kjeldmosegaard i udkanten af Sakskøbing. Vi er en velrenommeret klub der har eksisteret siden 1975.

Vi har pt 150 medlemmer, som, for de flestes vedkommende, bruger rigtig meget tid på hestesporten.

I Sakskøbing Rideklub sætter vi pris på det individuelle. Rytterne har mange forskellige indfaldsvinkler til ridesporten, og der er plads til alle. Om du starter stævner, rider i naturen eller træner horsemannship, har ingen betydning. Alle er på forskellige niveauer i deres “karriere” enten lokalt, nationalt og nogle endda i internationale sammenhænge. Alle er engagerede i hestelivet, det kan vi som klub kun være rigtig stolte af.

Dorit og Bjarne Kruse ejer stedet. Klubben lejer sig ind i stalde, ridehus, folde og udenomsfaciliteter, og har det overordnede driftansvar. Dorit og Bjarne har gennem alle årene har været tilknyttet rideklubben. De varetager den daglige pasning af hestene, og følger med i livet blandt rytterne og hestene, og i de aktiviteter som foregår.

 

Her lidt småting du bør vide som deltager på kurset.

Sakskøbing Rideklub har adresse på Kjeldmosegaard, Reersø 19, 4990 Sakskøbing

Du finder os ca. 500 m oppe ad vejen, hvor det første du støder på er vores parkeringsplads.

Det er let at komme til klubben, da den ligger ca. 5 min kørsel fra motorvejen, så uanset om du kommer nordfra eller sydfra er vejen let fremkommelige.

Trailerparkering foregår kun på parkeringspladsen (5) på oversigtskortet.

Da ridehuset bruges til undervisningen, vil opvarmning forgå på de to udendørs baner.

Sørg for at hold din orienteret omkring din startstid og tjek hvem du skal ride bagefter. Tid og navn vil fremgå på program siden, når vi nærmer os kurset

Under kurset er det vigtigt at tænke på at andre stadig får undervisning! Dvs. tag dig selv i at larme mere end højst nødvendigt og husk at ryd op efter dig – dvs. smid skrald i skraldespandene og fjern mokker på opvarmningsbanerne og på parkeringspladsen.

Hunde er velkomne på Kjeldmosegaard, dog skal de være i snor hele tiden og eventuelle efterladenskaber skal samles op og smides ud!

Toilet findes i Cafetutten. Det er et dejligt varmt sted som under stævnet vil blive tilset jævnligt for at se om der mangler sæbe, håndklæder eller oprydning. Husk at der under kurset godt kan være pres på toilettet, derfor er toilettet ikke det sted hvor du skal tjekke sms eller opdatere din Facebook. Der er ikke bademuligheder på toilettet, men der er puslebord til de mindste af vores gæster!

Vores Cafetut er røgfri og vil naturligvis være åbent under hele kurset. Her serveres dejlig sund og hjemmelavet mad. Der kan naturligvis også købes drikkevarer og lidt til den søde tand. Vi tager ikke imod dankort! Der vil også være mulighed at købe morgenmad alle 3 dage!

Cafetutten er indrettet med masser af borde og stole, en sofagruppe med tv og et legehjørne til børn. Der er fra Tutten godt udsyn over konkurrencebaner og ridehus.

Udebokse: Er kun til de heste der på forhånd har reserveret en udeboks.

Klargøring af hesten, foregår derfor på trailerparkeringen eller på det opstaldningssted du har valgt i nærheden af rideklubben

Der er Absolut adgang forbudt med fremmede heste i staldene!!

Vi glæder os til at byde dig, dine evt. hjælpere og familie velkommen til kursus i Sakskøbing Rideklub

Overordnede sikkerhedsregler for SAR og Kjeldmosegaard

  • Al færdsel på rideklubbens område sker på eget ansvar. For børn under 18 år er det forældrenes.
  • Man orienterer sig om de øvrige sikkerhedsregler for stald, ridebaner samt folde tillige med politikker, således man er orienteret om klubbens holdning hertil.
  • Alle bærer sikkerhedsmæssigt korrekt fodtøj under ridning og håndtering af heste. Ved brug af kort ridestøvle, skal der bruges leggins eller bukser beregnet hertil. Godkendt og tilpasset ridehjelm bæres af alle ryttere.
  • Personer der opholder sig ved ridebaner, ridehallen, stald og ved heste skal forholde sig roligt.
  • Rygning er strengt forbudt i ridehus og Cafetut
  • Ingen fastgør sig til hesten ved f.eks. at vikle træktov rundt om håndled eller om livet. Ligeledes må skridtdækkener ikke bruges som indpakning af ryttere til hest.
  • Ingen fører hest uden trense eller grime med træktov.
  • Al færdsel både til fods, på cykel, knallert, i bil og med trailer m.m. skal foregå med omtanke og i passende tempi. Færdselsloven skal overholdes og alle er forpligtet til at vise hensyn til andre trafikanter.
  • Løb og leg i og ved stald, baner, samt ridehus er ikke tilladt.