Kriemhild Morgenroth

 

Kriemhild Morgenroth

Kriemhild fortæller hvor lidt forandring der skal til og hvor vigtigt det er at rytteren kan sidde i balance.

Kriemhild fortæller hvor lidt forandring der skal
til og hvor vigtigt det er at rytteren kan sidde i balance.

I løbet af mit liv, der har været stærkt påvirket af heste, er jeg stødt på mange ryttere og selvfølgelig lige så mange overbevisninger om, hvordan man skal passe på og håndtere disse ædle dyr. “Mange veje fører til Rom” og jeg vil ikke dømme hvordan andre gør det, men en ting er helt sikkert, at mit arbejde med hest og rytter er fri for tvang og magt, men præget af respekt. Respekt for disse vidunderlige dyr – og mine trænere, Dr. Wolfgang Hölzel, Heinz Dieter Donner og Fritz Tempelmann.
Jeg arbejder udelukkende med folk, for hvem hestens velfærd er afgørende.

Peter Horobin

Peter Horobin er en sadelmester fra Australien, der afsluttede sin lærlingeuddannelse hos Passier i Tyskland, før han startede sin egen virksomhed i Australien for mere end 30 år siden. Peter står for førsteklasses håndværk kombineret med ønsket om æstetik og perfekt funktionalitet.

Peter Horobin Saddlery

Når det kommer til at lave en sadel, er det svært at “genopfinde hjulet.” Ved Peter Horobin bestemmes sadlens konstruktion af hestens anatomi og ønsket om at holde hestens ryg sund, kombineret med udfordringen at designe smukke sadler, hvor rytteren føler sig komfortabel, og hvor hesten kan udfolder hele sit potentiale uden smerter fra sadlen. Ved traditionelt Håndværk og kærlighed til design fabrikerer Peter Horobin Saddlery højkvalitets sadler, altid med hestenes velvære i tankerne. Vi vil ledsage dig hele vejen igennem købet af sadlen, tilpasningen og på din videre rejse med ridningen.

Her ses en Peter Horobin Kitzbuhel

Her ses en Peter Horobin Kitzbuhel

Som en familievirksomhed er Peter Horobin Saddlery baseret i Melbourne, Australien. Peter Horobin er stolt af sit australske håndværk, som siden 2016 også er repræsenteret i Europa. Peter Horobin Saddlery er en familievirksomhed – fra værksted til ridehus og vores udvalgte Saddlefittere er uddannet efter de højeste standarder.
Med valget af en Peter Horobin-saddel beslutter du ikke kun for en, for dig og din hest utrolig komfortabel sadel, men du beslutter dig for en sadel, som kan justeres og tilpasses din hest så ofte du vil eller det er nødvendigt. En Peter Horobin leveres med en livstidsgaranti på bommen, og vi garanterer de højeste standarder inden for produktion og design.
God kundeservice er en af vores højeste prioriteter hos Peter Horobin Saddlery. Mit team og jeg, er der altid for dig efter dit køb af sadel og vi vil følge dig og din hest på vejen med PH-sadlen.

Link til Kriemhilds hjemmeside

Sadeltjek og afprøvning af Peter Horobin sadel

Det vil i forbindelse med kurset være muligt at få kontrolleret sin egen sadel og hvis muligt få den justeret. Der vil blive taget mål af hesten og skulle der eventuelt være problemer med ens egen sadel, vil Kriemhild give en grundig forklaring af hvorfor.

Hvis man ønsker det kan man efterfølgende ride sin hest med en Peter Horobin sadel tilpasset ud fra de mål der er blevet taget.

Priser

For kursus deltagere med hest vil prisen for dette være 75,00 Euro (ca. 560,-).

For ikke deltagende er prisen 150,00 Euro (ca. 1120,-)

Betaling for dette sker direkte til Kriemhild, helst kontant i Euro, men ellers kan der betales via PayPal.