Clinic 2019

 

Clinic med William Faerber 10-12 Maj 2019

William Faerber

William Faerber

Det er lykkedes os at få William Faerber til Danmark og lave en 3 dages Art2Ride clinic.

På en Art2Ride Clinic bliver der fokuseret på om hestens grunduddannelse er korrekt. Kun hvis grunduddannelsen er korrekt vil det være muligt at ride sin hest for lette hjælpere og uden tvang.

Fejl og mangler i grunduddannelsen vil forfølge én hele vejen igennem hestens uddannelse. Det er derfor vigtigt at få fundet og rettet disse.

Hesten skal lære at arbejde korrekt over ryggen, kun da vil det være muligt at udvikle den således, at den er stærk nok til at kunne rides uden at lide overlast.

William Faerber vil lære os hvordan vi på en enkel og hestevenlig måde får hesten til at arbejde over ryggen.

Hesten lærer at arbejde over ryggen via arbejdet for hånd og longering. Når hesten rides skal rytteren lære at få sin hest til fortsat at arbejde over ryggen.

Du vil derfor på denne clinic lære hvordan du får din hest til at arbejde over ryggen via arbejdet for hånd og longeringen. Og du vil lære hvordan du bevarer dette under ridningen.

Når hesten arbejder korrekt over ryggen, vil den på sigt udvikle en sund og stærk overlinje. Det vil da være muligt for den at tage mere og mere vægt på bagparten. Og på denne måde vil den med tiden kunne arbejdes i samling.

Noller lærer at arbejde over ryggen ved hjælp af arbejdet for hånd.

Noller lærer at arbejde over ryggen
ved hjælp af arbejdet for hånd.

Vi vil alle gerne have en hest der ikke går på forparten, men en hest kan ikke tvinges til at tage vægt på bagparten eller til at gå i samling. Hesten skal udvikles til at kunne gøre det via grundigt, systematisk arbejde.

Alle heste uanset alder, race og disciplin har behov for at blive udviklet og arbejdet på denne måde, hvis de skal kunne holde til det arbejde vi beder dem om.

Dette kursus vil give dig redskaber til hvordan du fremadrettet kan forbedre og vedligeholde din hest, således at du får en holdbar, stærk og arbejdsglad hest.

Kurset foregår på engelsk, men der vil være flere der kan være behjælpelige med oversættelse, så det må endelig ikke holde dig tilbage fra at deltage!

Vil du vide mere om William Faerber og hvad man vil lære på en Art2Ride clinic så KLIK HER

Sadlen

Kriemhild Morgenroth

Kriemhild Morgenroth

Da sadlen har så uendelig stor betydning for om hesten har mulighed for at arbejde korrekt, kommer Kriemhild Morgenroth fra Peter Horobin Saddlery.

Kriemhild vil fortælle om sadeltilpasning og det vil være muligt at se og prøve en Peter Horobin saddel. Det vil også være muligt at få kontrolleret sin egen sadel.

Fredag aften vil Kriemhild holde et lidt længere foredrag omkring sadeltilpasning i forhold til hestens anatomi. Søndag vil der blive en kortere gennemgang af hvordan man kan se om ens egen sadel passer.

Hvis du vil læse mere om Kriemhild Morgenroth, Peter Horobin sadlerne, priser samt om det der vil foregår på clinicen så KLIK HER

 

Hesten

Charlotte Ravnbo

Charlotte Ravnbo

Hesten kan ligesom os andre ikke arbejde optimalt, hvis den har ondt i kroppen.

Nogle gange er det ikke nok med korrekt træning og massage. Hesten kan nemt komme til at træde forkert på folden og lave en forstrækning eller andet som gør at den ikke føles optimal når den trænes.

Hestefysioterapeut Charlotte Ravnbo vil derfor komme og fortælle om hestens muskulatur, en god overlinje og hvornår man bør få sin hest behandlet. Dette vil foregå om lørdagen.

Hvis du vil læse mere om Charlotte Ravnbo og om foredraget så KLIK HER

 

Der vil under hele kurset være mulighed for at købe drikkevare og lidt godt at spise.

Lørdag aften vil der blive afholdt en middag, hvor William Faerber vil deltage og han har ikke noget imod at svare på spørgsmål.

Vi glæder os meget til at se Jer alle.

 

Program

Frydenlund

Pris og tilmelding for deltagelse med hest

Pris og tilmelding for tilskuere

Hotel / Bed and Breakfast i nærheden