Dette er den første lektion med Cartier og Lene

Cartier er Cody’s mor og jeg må sige at jeg er fuldstændig forelsket i de to heste. De har så meget vilje og personlighed.

Lene rider mest Cartier ud på tur, men det skal laves om For Cartier elskede det her!! Og Lene havde super flair for det.

Jeg ved godt at man siger heste ikke kan føle stolthed, men Cartier viste noget som vi mennesker vil beskrive som at være stolt. Det virkede som om hun opdagede en ny måde at kommunikere med os på og Lene oplevede en ny side af sin hest.

Lene sagde at hun altid havde følt at Cartier var lidt tung på biddet og gik lidt imod hånden. Men Cartier viste os, at hun kan gå med en super fin og let kontakt på tøjlen.

Vores heste kan lære os helt utrolig meget. Det er muligt igennem træningen og ridningen at kunne kommunikere med hesten. Det er muligt at have en dialog. Men det kræver at vi som ryttere og ejere er åbne overfor det. Vi vil aldrig opleve denne form for kommunikation, hvis vi forventer at hesten skal opføre sig som en maskine når vi træner den. Og selvfølgelig er det heller ikke muligt hvis vi konstant holder fast i tøjlerne, samtidig med at vi presser hesten med sporerne, som man ellers så ofte ser ryttere gøre det idag.

Det her var virkelig en god lektion, hvor både hest og ejer overraskede mig meget 🥰

Nobackpain
No Back Pain Danmark
The Thinking Rider
Kriemhild Morgenroth Saddlery

www.kriemhild-morgenroth.com