Art2Ride

 

Art2Ride – Classical Foundation Training

Grundlæggeren af Art2Ride er William Faerber og som han selv siger, er træningsmetoden ikke noget nyt eller noget han har opfundet. Det der er anderledes er måden hvorpå tingene bliver forklaret. Will har formået, at forklare hvordan man træner en hest fra A-Z på en let forståelig måde.

Regitse arbejdes for hånd

Regitse arbejdes for hånd

Art2Ride går ud på at lære hesten at bruge sig korrekt så den bliver i stand til at bære sin rytter uden at lide overlast. Dette lærer man den via arbejde for hånd og longering. Man begynder at ride hesten når den ser ud til at være klar til det, altså når den arbejder over ryggen i longe.

Art2Ride er en utrolig hestevenlig måde at træne på og når man først har fået styr på grundprincipperne er det også utrolig nemt at følge.

Art2Rides Youtube kanal, kan man se videoer af William Faerber selv, hans kone Karen Loshbaugh, deres elever, assosiates trainers og af alle dem der sender videoer ind til kritik. Det er nemlig muligt at sende videoer ind af ens egen træning og så på den måde få hjælp. Det koster 100$ hvis Will skal kommentere og 50$ hvis en assosiate trainer kommenterer. Det er en fordel at se rigtig mange af videoerne før man går i gang med sin egen hest. Jo flere videoer man ser, jo bedre forståelse får man.

Amaze strækker sig i longe

Amaze strækker sig i longe

Art2Rides hjemmeside kan man læse mere om træningen og om Will, Karen og de forskellige associate trainers.

Er man i tvivl om man gør det rigtigt eller hvis man har spørgsmål så findes der en side på Facebook der hedder Art2Ride Fans & Followers. Her er der rigtig mange søde mennesker som gerne hjælper det bedste de kan.

Jeg vil her på siden prøve at forklare, så godt jeg kan, hvad man skal gøre, hvordan og hvorfor. Og jeg vil vise hvordan jeg ”Art2Ride” træner vores egne heste.