Jeg har haft et fantastisk år. Ud over at jeg har verdens bedste arbejde og verdens bedste kunder, så har året budt på kæmpe inspiration i forbindelse med min alt overskyggende interesse – hestene.

I starten af året havde jeg to rideheste og havde ikke de helt stor forventninger til at det ville blive meget anderledes. Men det gjorde det. Idag kan jeg ride alle 4 heste. Dette skyldes ene og alene Art2Ride.

I år er det lykkedes at få Amaze tilbage som ridehesten. Det er en meget langsom process, men det går hele tiden fremad.

I år er det lykkedes at få Amaze tilbage som ridehesten. Det er en meget langsom process, men det går hele tiden fremad.

Hestene var indtil midt på året mine eneste trænere, udover Art2Rides Youtube kanal, og de har været fantastiske til at lære fra sig.

Senere havde jeg stor glæde af Art2Rides Associate trainers og i efteråret sendte jeg mine første videoer til grundlæggeren af Art2Ride William Faerber.

Efterfølgende blev jeg optaget i Art2Rides associate trainer program og er nu træner på foundation level. Dette betyder at jeg er godkendt til at undervise i arbejdet for hånd, longering og den grundlæggende del af ridningen.

Regitse har virkelig overrasket i løbet af året.

Regitse har virkelig overrasket i løbet af året.

Det er stadig uvirkeligt for mig, at hestene har udviklet sig så meget i løbet af dette år. Og at jeg selv har lært så meget. Dette skylder jeg William Faerber en stor tak for.

Jeg vil også gerne takke alle associate trainers og apprentices for deres hjælp, inspiration og udfordring. Specielt Anne Saari skylder jeg at takke for hjælpen med Noller.

Noller er ikke den nemmeste af hestene, men han udvikler sig alligevel rigtig fint.

Noller er ikke den nemmeste af hestene, men han udvikler sig alligevel rigtig fint.

Faktisk har hele Art2Ride fællesskabet været med til at hjælpe og inspirere. Fan siden på Facebook og min egen hjemmeside har bragt mig i kontakt med flere danskere som er interesserede i denne træningsform. Hvilket jeg er enormt glad for. Tak for jeres opmuntring og fortællinger om jeres egne heste og træningen.

Jeg vil også gerne takke Peter Horobin saddlery for at lave de mest fantastiske sadler. Tak til Gyde Wessel for al den tid hun har brugt på at tilpasse min sadel og hjælpe mig til hvordan jeg kunne bruge den på de forskellige heste. Uden denne sadel havde hestene ikke udviklet sig så meget som de har.

Min fantastiske sadel PH Geneva

Min fantastiske sadel PH Geneva

Nogle ting kan man næsten ikke træne sig ud af og det oplevede jeg med Lillepigen (Lucky Lady) i starten af året. Helle Kornbek hjalp os og har gennem året sørget for at alle hestene hele tiden har været fit for fight. Tak Helle.

Tak til vores trofaste smed igennem mange år, Anders Helge. Aldrig nogensinde skal vi bekymre os om skoningen, tabte sko eller ventetider. Altid i godt humør, hjælper os med at holde styr på de vigtigeste tv serier og sørger for at vi får morgenmad 😀

Lillepigen (Lucky Lady) den store stædige krikke :D

Lillepigen (Lucky Lady) den store stædige krikke 😀

Tak til vores altid glade dyrlæge Susanne Fønsskov, som vi heldigvis ikke ser så tit 😉

Og sidst men ikke mindst vil jeg gerne takke verdens dejligste mand Palle <3 Tak for de mange timer du har brugt bag kameraerne i løbet af året. Tak fordi du altid fortæller mig at jeg godt kan også når jeg ikke selv tror på det.

Hestene vil gerne takke dig for alle godbidderne og for at du har lært dem at kysse, tale, danse, sidde pænt osv.

Skøre krikke – skøre mand ❤️

Opslået af Linda Thilqvist på 28. juni 2016

Det har været et fantastisk år for mig og hestene. Vi er alle parate til at udvikle os endnu mere i 2018. Jeg kan næsten ikke vente med at komme igang og se hvad dette nye år vil bringe.

Jeg vil slutte her med at ønske alle et godt og lykkebringende nytår.