Vi har haft 5 fantastiske dage og jeg vil starte med at fortælle om den sidste dag hvor Kriemhild skulle tilpasse Susanne’s nye Peter Horobin sadel 🤩

Susanne har ikke redet Cody i 8 måneder. Susanne havde sadelproblemer og den sidste gang hun prøvede ar ride Cody ville han ikke gå frem og begyndte at stejle. Vi var derfor meget spændte på hans reaktion.

Jeg har hjulpet Susanne med at arbejde Cody fra jorden af i 4 måneder. Susanne har gjort et kæmpe stykke arbejde. Så godt at Kriemhild var nødt til at udvide sadlen 2,5 cm i forhold til de mål der tidligere var taget.

Det var yderst vigtigt for os at Cody fik en god oplevelse med sadlen. Vi startede derfor med at longere ham lidt uden sadel på. Herefter sadlede vi op og arbejdede ham for hånd inden Susanne skulle ride. Der var absolut ingen nervøsitet eller problemer da Susanne kom i sadlen.

Han blev kun skridtet og vi gjorde bare de samme ting som vi har arbejdet på fra hånd. Det gik så fint, jeg var mega glad, Susanne var glad og Cody virkede ganske tilfreds med det hele.

Tusind tak Kriemhild sadlen er helt perfekt og jeg glæder mig til at du skal se hvordan det går for Susanne og Cody næste gang du kommer til Danmark ❤️